Deprecated: class-phpmailer.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4967 Deprecated: class-smtp.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/SMTP.php. The SMTP class has been moved to the wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4967 Nieuwe single Nie Wies – De rodeo – Nie wies live

Nieuwe single Nie Wies – De rodeo

Nie wies – De rodeo (Official video)

Dit nummer is geschreven voor alle liefhebbers van de rodeo en Bangers van jong tot oud. In het bijzonder voor de rijders, die echt het lef hebben hier aan mee te doen maar ook de organisaties die er voor zorgen dat deze unieke evenementen kunnen blijven bestaan. Veel kijk en luisterplezier !!!

Muziek: Nie Wies
Tekst: Elsbeth Molder
Audioproductie: MusicProduction.nl – Rogier Grosman
Videoclip productie: Xandro Media

Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=dl8d_HoZkNY


Spotify: https://open.spotify.com/album/78bBQ6uLPgRQvN05jyCwmg?si=J3rub7dlSPOXHfDgrOzS-A

De band Nie Wies bestaat uit:

Bob Molder: Zang, Gitaar
Danny Hutten: Slaggitaar
Timo Aarnink: Basgitaar
Mark Brinkman: Drums

Nie wies @Copyright ©2020

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *