Deprecated: class-phpmailer.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4967 Deprecated: class-smtp.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/SMTP.php. The SMTP class has been moved to the wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4967 NIEUWE FRONTMAN NIE WIES – Nie wies live

NIEUWE FRONTMAN NIE WIES

Na 5 donders mooie jaren gaat onze zanger Niels Spekschate ons verlaten. Vrijdag 23 augustus knallen we voor de laatste keer met hem op het MainStage van het Boerenrockfestival. Daarna neemt Bob Mölder (één van de oud frontmannen van de band 7 op de schaal van Richter) het stokje van hem over. Bob zal tijdens het Boerenrockfestival het optreden samen met ons afsluiten, waarbij we afscheid nemen van onze Niels. Mis dit niet, wees d’r bie!!!

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *