Deprecated: class-phpmailer.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4967 Deprecated: class-smtp.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/SMTP.php. The SMTP class has been moved to the wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4967 Nie wies presenteert de nieuwe single – Nie wies live

Nie wies presenteert de nieuwe single

NIEUWE SINGLE!! Nie Wies start de wintertour!!!

De tentfeesten zijn weer achter de rug,
en de hittegolf is voorbij.
Dus is ’t tijd om met de lage temperaturen de warme kroeg weer in te duiken.

Wij starten onze Wintertour “Plug & play in ‘t café”!!! Doet jouw stamkroeg hier ook aan mee?

Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=b-QtDFImQ7A
Spotify: https://open.spotify.com/album/6609aPC1QcfPLzdb6w7Syx…

Voor boekingen en info : Info@niewieslive.nl