BiografieBandleden Nie Wies !

Nie Wies is de boerenrocksensatie uit het oosten van het land.
Ze weten van iedere uitgestorven dansvloer een ware rock 'n roll gebeurtenis te maken.
De bandleden hebben allemaal hun sporen verdiend in voorgaande bands
Ze hebben de koppen bij elkaar gestoken om boerenrockcovers (van o.a. Normaal, Jovink, Mooi Wark en Bökkers) live goed op het volk te laten inwerken.
Door deze covers te variëren met af en toe een uitschieter naar engelstalig wordt er een mooie variatie in de show gebracht.
Tevens zijn de bandleden druk in de weer om met eigen nummers op te komen draven, waardoor er steeds meer eigen werk in de shows zal verschijnen.

Wij stellen ons even voor:

Niels Spekschate

Zang, sologitaar

Binnen de band zing en soleer ik de coupletten en refreinen aan elkaar vast. Woonachtig in Wijhe en grootgebracht met Rock ‘n Roll en Country!!
Mijn interesse van muziek ligt in de hoek van Rock ´n Roll, Southern Rock, Country, (Hard) rock en invloeden van folk.
(O.a. Status Quo, Georgia Satellites, Bruce Springsteen, Johnny Cash, Normaal, Blackberry Smoke, CCR).

Timo Aarnink

Basgitaar, zang

Ik kom uit Colmschate en ben de bassist van de band.
De passie voor de muziek zat er bij mij al vroeg in. Op mijn achtste begon ik al gitaar te spelen op de gitaar die ik gekregen had. In 2009 ben ik volledig basgitaar gaan spelen. Ik heb natuurlijk ook in andere band’s gespeeld waar ik met veel plezier muziek heb gemaakt.
Omdat ik in andere band’s heb gespeeld, heb ik de nodige podiumervaring opgedaan.

Danny Hutten

slaggitaar, zang

Woonachtig in Boerhaar.
Bij Nie Wies zorg ik voor de strakke slagpartijen met mijn 6 snaren!!
Mijn smaak qua muziek ligt in de hoek van Hard Rock en Rock & Roll (Bruce Springsteen, Normaal, AC/DC, Jovink, Guns ‘n roses, Airbourne)

Mark Brinkman

Drums, zang

Woonachtig in Olst waar ook de oefenklanken van Nie Wies te horen zijn. Al vanaf z’n achtste is hij aan de gang met de trommels en heeft hij veel ervaring opgedaan met verschillende bands.
Ook het theater is hem niet onbekend. In zijn eigen drumschool brengt hij zijn passie voor muziek over op de leerlingen. In de band Nie Wies kan hij z’n drumstel lekker laten knapp’n. Met al dat gedonder op de trommels zorgt Mark voor een strak geheel. En oh ja, een lekker biertje hoort er ook bij.